Словаччина надала Україні гуманітарну допомогу

Мирослав ЛАЙЧАК, Міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки, передав Україні сетифікати на 272 аптечки та три тонни гуманітарного вантажу для військових

Мирослав ЛАЙЧАК наголосив, що його країна не лише сусід, а й надійний друг та партнер України: «Я був би дуже радий, аби в українців не було необхідності використовувати цю допомогу, щоб агресія припинилася і люди не страждали. Однак потрібно вірити в краще, але бути готовими і до гіршого. Тому ми передаємо допомогу, щоб висловити нашу солідарність і підтримку вашої боротьби за право самим визначати своє майбутнє».

Олег МУСІЙ, Міністр охорони здоров’я України, від імені Уряду України подякував словацькому народу за благодійність та висловив сподівання, що в майбутньому вони будуть пліч-о-пліч будувати цивілізовану Європу.

Починаючи з березня, Словаччина надала українцям допомоги майже на 100 тисяч євро: медикаменти, освітлювальні прилади та генератори. Крім того, 60 українських військових отримали змогу пройти курс лікування та реабілітації на території цієї країни.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді