Богдан ЧЕЧОТКА став новим директором Департаменту охорони здоров’я Львівщини

«Я буду абсолютно відкритий і доступний до всіх Вас і закликаю до співпраці. Пишаюсь, що сьогодні очолюю шістдесятитисячний колектив, який має високий інтелектуальний та державотворчий потенціал. Вірю в успіх нашої подальшої діяльності», — з такими словами звернувся новопризначений керівник до своїх підлеглих

Під час офіційного знайомства керівника обласної сфери охорони здоров᾽я з медичною спільнотою Львівщини Юрій ТУРЯНСЬКИЙ, в. о. голови Львівської облдержадміністрації зазначив, що Богдан ЧЕЧОТКА добре обізнаний у проблемах медичної галузі і розуміється на тому, як їх можна вирішити.

«Тому я переконаний, що він буде рішуче приймати, можливо, не завжди популярні, але в той же час ґрунтовні рішення. Нам необхідно згуртувати медичну громаду, для вирішення найгостріших проблем галузі. Лікар — найгуманніша професія! То ж давайте служити людям разом», — наголосив Юрій ТУРЯНСЬКИЙ.

Богдан ЧЕЧОТКА висловив колегам слова вдячності та свою пошану до очолюваного колективу: «Я буду абсолютно відкритий і доступний до всіх Вас і закликаю до співпраці. Пишаюсь, що сьогодні очолюю шістдесятитисячний колектив, який має високий інтелектуальний та державотворчий потенціал. Вірю в успіх нашої подальшої діяльності».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді