МОЗ обіцяє забезпечити населення ліками проти грипу

Міністерство охорони здоров’я України досягнуло домовленостей з компаніями ТОВ «Рош Україна» і ТОВ «ГлаксоСмітКляйн Фармаюсьтікалс Україна», виробниками лікарських засобів «Таміфлю» та «Реленца» відповідно, щодо термінових поставок цих препаратів проти грипу

Міністерство охорони здоров’я України досягнуло домовленостей з компаніями ТОВ «Рош Україна» і ТОВ «ГлаксоСмітКляйн Фармаюсьтікалс Україна», виробниками лікарських засобів «Таміфлю» та «Реленца» відповідно, щодо термінових поставок цих рекомендованих для лікування грипу препаратів.

Компанія ТОВ «Рош Україна» готова здійснити постачання 5000 упаковок «Таміфлю» протягом двох тижнів в міжнародній упаковці, та протягом 8-9 тижнів — в україномовній упаковці. Засіб «Реленца» компанія ТОВ «Глаксо Сміт Кляйн Фармаюсьтікалс Україна» обіцяє надати у кількості 1124 упаковок.

Окрім того, препарати «Таміфлю» і «Реленца» у кількості 2443 і 27 645 упаковок, за попередньою домовленістю, має надати уряд Литви у якості гуманітарної допомоги. На це піде 2-3 тижні.

Міністерство охорони здоров’я України обіцяє забезпечити зазначеними лікарськими засобами і медичні заклади, і аптечні мережі.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді