Бренд Foodicine змінює систему харчування у закладах охорони здоров’я України
Компанія Foodicine, яка надає комплексні послуги з харчування в медичному закладі, стала PREMIUM-партнером VІІІ Всеукраїнського конгресу MedSprava.
Foodicine почала зміни у 2015 році з бажання розвивати соціально орієнтоване підприємництво в Україні та якісно годувати пацієнтів українських лікарень. Відтоді команда Foodicine зросла від 3 до 500 фахівців, котрі популяризують аутсорсинг як сучасний підхід до харчування пацієнтів, а також діляться досвідом щодо створення харчової інфраструктури в медичних установах.
Усі свої послуги Foodicine розробляє для сегменту B2G — бізнес для держави. Серед пріоритетів бренду — об’єднання операторів ринку для вирішення питань спільної сфери діяльності.
Читайте, з чого почати впровадження системи НАССР, як правильно це зробити, що вказати у програмах-передумовах, а також за що відповідають працівники та керівник закладу
Организация лечебного питания требует участия медицинских сотрудников на каждом уровне управления. Читайте, как согласно законодательству планировать, контролировать организацию питания больных и кто отвечает за каждый шаг приготовления и подачи еды в лечебно-профилактическом учреждении
Дізнайтеся про основні аспекти роботи дієтсестри у медзакладі, ознайомтеся з докладним переліком обов’язків цього персоналу та вимоги до цієї посади відповідно до законодавства.
Совет по лечебному питанию в ЛПУ – это консультативно-совещательный орган по вопросам организации питания в медучреждении. Читайте, какие функции выполняет совет, кто в него входит и как организовать его работу правильно.
Перегляньте докладний перелік документів, які врегульовують діяльність секторів лікувального харчування у медичному закладі на законодавчому рівні, а також дізнайтеся, які саме локальні документи треба розробити, щоб організувати лікувальне харчування у медзакладі бездоганно.