CAMBRO пропонує інноваційні рішення для забезпечення високої якості харчування у медичних закладах
Виробник продукції для якісного та безпечного харчування у медзакладах, компанія CAMBRO, стала PREMIUM-партнером VІІІ Всеукраїнського конгресу MedSprava.
Продукція CAMBRO — це таці, термопідноси, спеціалізований посуд, термоконтейнери тощо. Вона сертифікована за найвищими стандартами (NSF, FDA), що підтверджує її безпечність і якість.
Чому CAMBRO
Гігієнічність. Всі вироби CAMBRO легко очищуються та мають антибактеріальні властивості.
Ефективність. Завдяки продуманому дизайну, продукти CAMBRO оптимізують процеси обслуговування та зберігання їжі, що вже оцінили провідні медичні установи по всьому світу.
Надійність. 70-річний досвід у виготовленні обладнання для харчування гарантує дотримання найвищих стандартів якості в секторі.
Читайте, з чого почати впровадження системи НАССР, як правильно це зробити, що вказати у програмах-передумовах, а також за що відповідають працівники та керівник закладу
Организация лечебного питания требует участия медицинских сотрудников на каждом уровне управления. Читайте, как согласно законодательству планировать, контролировать организацию питания больных и кто отвечает за каждый шаг приготовления и подачи еды в лечебно-профилактическом учреждении
Дізнайтеся про основні аспекти роботи дієтсестри у медзакладі, ознайомтеся з докладним переліком обов’язків цього персоналу та вимоги до цієї посади відповідно до законодавства.
Совет по лечебному питанию в ЛПУ – это консультативно-совещательный орган по вопросам организации питания в медучреждении. Читайте, какие функции выполняет совет, кто в него входит и как организовать его работу правильно.
Перегляньте докладний перелік документів, які врегульовують діяльність секторів лікувального харчування у медичному закладі на законодавчому рівні, а також дізнайтеся, які саме локальні документи треба розробити, щоб організувати лікувальне харчування у медзакладі бездоганно.