До 20 червня подайте до ТЦК та СП відомість про транспортні засоби на підприємстві

Відомість про наявність і технічний стан транспортних засобів і техніки, а також про громадян, які працюють на підприємстві, в установі та організації на таких транспортних засобах і техніці, у 2024 році слід подати до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки двічі: до 20 червня і 20 грудня

До 20 червня подайте до ТЦК та СП відомість про транспортні засоби на підприємстві

Чи надавати інформацію про пацієнта на запит страхової компанії

Підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, за наявності на обліку транспортних засобів і техніки або змін у їх якісному чи кількісному стані, двічі на рік мають подавати територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки (далі — ТЦК та СП) відомість про наявність і технічний стан транспортних засобів i техніки, а також про громадян, які працюють на підприємстві, в установі та організації на таких транспортних засобах i техніці (далі — Відомість).

Це питання регламентує постанова КМУ «Про затвердження Положення про військово-транспортний обов'язок» від 28.12.2000 № 1921 (далі — Положення).

Відомість слід подати за формою у додатку 1 Положення.

Положення регламентує:

«Зазначена інформація подається щороку не пізніше 20 червня та 20 грудня або протягом п’яти робочих днів з дати надходження відповідних запитів ТЦК та СП».

Разом з тим, ФОПи не зобов’язані подавати Відомість. Якщо на обліку у підприємств, установ, організацій транспортні засоби і техніка відсутні, незаповнену відомість також подавати не потрібно.

Раніше Верховна Рада в першому читанні прийняла закон про самоврядування у сфері охорони здоров’я.

За матеріалами ВРУ та КМУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді