Устигніть подати пропозицію про укладення договору з НСЗУ ще за п'ятьма пакетами

28 березня НСЗУ опублікувала ще п'ять оголошень про укладення договорів за Програмою медичних гарантій — 2024

НСЗУ

НСЗУ опублікувала оголошення про прийом пропозицій про укладення договорів ще за п'ятьма пакетами на 2024 рік. Щоб подати пропозицію за конкретним напрямом, заходьте в розділ «Оголошення 2024» на сайті НСЗУ і шукайте потрібне.

На те, щоб подати пропозиції, НСЗУ виділила небагато часу. Тож устигніть подати пропозицію до 18:00 01.04.2024

Як заповнити і подати антикорупційну декларацію: шпаргалка

Нові пропозиції та повторні пропозиції з усунутими недоліками, подані після закінчення цього строку, НСЗУ не розглядатиме. Подати пропозиції про укладення договорів можна за такими пакетами Програми медичних гарантій — 2024:

Якщо виникають питання під час заповнення заяви та/або подання пропозиції, звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію НСЗУ 16-77, а також за телефонами міжрегіональних департаментів Національної служби здоров'я.

Раніше НСЗУ повідомила, що з 1 квітня змінює умови оплати медичних послуг.

За матеріалами НСЗУ

Ефективний керівник медсестринського персоналу

Статті за темою

Усі статті за темою

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3346

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6377

Туга пов’язка для зупинення кровотечі: алгоритм накладання

Тиснуча пов'язка — дієвий засіб зупинки венозної кровотечі, також вона дає змогу зменшити втрати артеріальної крові. Збережіть алгоритм накладання пов'язки та викорисовуйте для допомоги пацієнтам
22326

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді