Асоціація медичних сестер Києва: плануємо роботу у 2016 році

Пріоритетними напрямами роботи у 2016 році стануть внесення змін у порядок проходження атестації молодшими спеціалістами з медичною освітою та перегляд і доповнення протоколів медсестринських маніпуляцій, зокрема для центрів первинної медико-санітарної допомоги та стоматологічних закладів

27 січня 2016 року у Київському міському ендокринологічному центрі пройшла Нарада відділу медсестринства при Департаменті охорони здоров’я міста Києва. Організатором заходу стала Тетяна ШУДРА, головний позаштатний спеціаліст Департаменту охорони здоров’я м. Києва по сестринській справі та президент київської асоціації медичних сестер.

На заході головні медичні сестри відомчих закладів охорони здоров’я ознайомилися зі звітом відділу медсестринства про результати роботи у 2015 році. Також було обговорено план регулюючих заходів відділу медсестринства на 2016 рік.

Так, пріоритетними напрямами роботи у 2016 році стануть внесення змін у порядок проходження атестації молодшими спеціалістами з медичною освітою та перегляд і доповнення протоколів медсестринських маніпуляцій, зокрема для центрів первинної медико-санітарної допомоги та стоматологічних закладів.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді