На Львівщині розпочалась акція «Медична кулінарна сотня»

Медики Львівської області започаткували акцію «Медична кулінарна сотня», в межах якої будуть заготовлені сухі борщові набори для військових у зоні АТО

Головний лікар Старосамбірської центральної районної лікарні Юрій ВОЙТІВ розповів, що захід отримав назву «Медична кулінарна сотня» через те, що у Старосамбірському районі працюють 100 медичних установ.

Ініціатором акції виступив заступник головного лікаря Старосамбірської центральної районної лікарні, голови Старосамбірського осередку Українського лікарського товариства у Львові Василя САВЕНКО. Також акцію підтримали фельдшери з обласних сіл, керівники фермерських господарств району та громадськість. Механізм заготівлі сухих овочів та їх фасування створено на базі Стрілківського харчоблоку.

Перша партія сухих борщів вже відправлена в зону АТО до батальйону «Торнадо», протягом 10 днів лікарі планують виготовити для військових ще сотню наборів.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді