Олександр КВІТАШВІЛІ планує створити рівні умови для учасників фармацевтичного ринку

Відкритість, кооперація та чесні правила — такими, за думкою Олександра КВІТАШВІЛІ, мають бути принципи нової системи взаємодії фармацевтів із державою

На днях у МОЗ відбулась зустріч Міністра охорони здоров’я України Олександра КВІТАШВІЛІ з представниками Європейської федерації фармацевтичних виробників і асоціацій та Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРАД».

За словами Олександра КВІТАШВІЛІ, фармацевтична галузь повинна долучитися до реформування національної системи охорони здоров'я. Задля цього необхідно повністю виключити корупційну складову з системи відносин держава-фармацевти. Отже, першочерговим завданням постає організація рівних умов для всіх учасників фармацевтичного ринку.

«Відкритість, кооперація та чесні правила для всіх фармацевтичних компаній — це принципи нової системи їх взаємовідносин з державою», — наголосив новопризначений Міністр охорони здоров’я України.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді