12 грудня в Україні відкрився новий Центр слуху

Вперше на Західній Україні відкрив двері Навчально-практичний Центр слуху на базі Івано-Франківського національного медичного університету

До заходу долучилися ректор ІФНМУ Микола РОЖКО, перший проректор Ганна ЕРСТЕНЮК, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Володимир ФЕДОРЧЕНКО, завідувач кафедри оториноларингології та офтальмології з курсом хірургії голови і шиї, головний позаштатний отоларинголог МОЗ Василь ПОПОВИЧ, керівник Навчально-практичного Центру Слуху ІФНМУ Роман ФІЩУК, громадськість та інші.

Медичний заклад надаватиме якісні освітні послуги, здійснюватиме скринінг, медичне лікування та реабілітацію пацієнтів із порушеннями слуху та рівноваги. Центр Слуху створено на базі Центру «Медицина» та оснащено новим діагностичним обладнанням: аудіометром, тимпанометром, ендоскопом та операційним мікроскопом, що дає можливість проводити комплексну діагностику слухових порушень у дорослих та дітей.

Важливу роль у діяльності Центру відіграють іноземні партнери, які надають допомогу із устаткуванням та навчальним матеріалом. Роман ФІЩУК приділив особливу увагу співпраці із організацією «Global ENT Outreach»: «У березні запланований навчально-практичний візит керівника GEO Річарда ВАГНЕРА. В програмі перебування американського лікаря заплановано курс навчальних лекцій для місцевих фахівців, а також надання безкоштовних консультацій для всіх бажаючих».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді