10–11 березня у Львові відбудеться Курс успішного кадровика — 2015

Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку (Експертус), журнал «Кадровик-01», експертно-правова система «Експертус Кадри» запрошують на Курс успішного кадровика — 2015: адаптуємось до змін у законодавстві

Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку (Експертус), журнал «Кадровик-01», експертно-правова система «Експертус Кадри» запрошують на Курс успішного кадровика — 2015: адаптуємось до змін у законодавстві.

Семінар відбудеться 10–11 березня 2015 року (Львів).

Навчання проводять:

Ірина ІВАНЧЕНКО — шеф-редактор журналу «Кадровик-01» та експертно-правової системи «Експертус Кадри», ідеолог та постійний лектор Суботньої Школи Кадровика і Курсів підвищення кваліфікації керівників і фахівців кадрових служб, автор сотень публікацій з питань праці та зайнятості, захисту персональних даних, кадрового діловодства.

Юлія ВИДИБОРЕЦЬ — головний редактор Об’єднаної кадрової редакції «Експертус Кадри» (Цифрове видавництво Експертус), юрист у сфері трудового права, автор численних публікацій у журналах «Кадровик-01», «Бібліотека Кадровика», «Головбух:БЮДЖЕТ», експертно-правовій системі «Експертус Кадри».

У програмі:

  • Зміни до Кодексу законів про працю України
  • Відповідальність у сфері праці: штрафи на посадових осіб і підприємство-роботодавця. ЦІНА ПИТАННЯ — 53 540 грн.
  • Новації у сфері соціального страхування
  • Секрети роботи з Класифікатором професій
  • МОБІЛІЗАЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ: від отримання повістки до демобілізації

Якщо до дати семінару матимуть місце важливі зміни у законодавстві, лектори включать відповідні роз’яснення до програми семінару.

Повний зміст програми

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді