На Полтавщині відбулась зустріч, присвячена збереженню репродуктивного здоров’я українок

Наталія РАХМАЇЛ: «Ми готуємо медичних працівників для того, щоб вони надавали кваліфіковані консультації молодим людям, щоб жінка і сімейна пара змогли самі прийняти усвідомлене рішення»

У Полтавському обласному Центрі здоров’я, 13 лютого, в межах програми «Здоров’я жінок України» відбулась зустріч партнерів із питань організації просвітницької роботи щодо збереження репродуктивного здоров’я населення.

Програма працює у двох напрямках:

  • просвітницька робота з населенням;
  • просвітницька робота з медичними працівниками.

«На наших тренінгах ми просимо намалювати, як люди бачать планування сім'ї. І знаєте, дорослі люди, освічені, серйозні малюють гроші, будинки, машини, все що завгодно, але дуже рідко хтось замислюється, що планування сім’ї — це насправді, коли мати дітей, скільки мати дітей, на якому періоді життя», — повідомила заступник директора з комунікацій та організаційного розвитку Наталія КАРБОВСЬКА.

Наталія РАХМАЇЛ, координатор із діяльності в областях, додала: «Ми готуємо медичних працівників для того, щоб вони надавали кваліфіковані консультації молодим людям, щоб жінка і сімейна пара змогли самі прийняти усвідомлене рішення про те, коли народжувати, яким чином регулювати час між народженнями, який саме вид контрацепції використовувати, щоб здоров’я жінки зберігалося».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
57241

Як визначити групу крові: алгоритми

Скачайте алгоритми визначення групи крові. Докладні інструкції враховують необхідне обладнання, документацію та правила техніки безпеки
89637

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді