В Україні вже на початку 2023 року почне працювати новітня клініка з протезування

На Львівщині з наступного року запрацює клініка з протезування та реконструкції

protez.png

На Львівщині з'явиться новітня клініка з протезування та реконструкції. Про це повідомили в МОЗ.

Семінари та вебінари для медиків

Робота новітньої клініки з протезування та реконструкції буде мати головний вектор: відновити понівечені частини тіла або обличчя та вилікувати посттравматичний стресовий розлад у дорослих і дітей.

До спеціалізованої клініки Superhumans залучатимуть найкращих медичних спеціалістів із США та ЄС. Спеціалізована клініка з протезування та реконструкції, яка з’явиться незабаром, також продемонструє приклад партнерства між державою та українськими приватними благодійними ініціативами. 

Медичний заклад Superhumans керуватиметься незалежною радою директорів та медичною радою. До складу правління проєкту приєдналася перша леді України Олена Зеленська, а до медичної ради – міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Віктор Ляшко зазначив:

«Наслідки війни призводять до збільшення кількості травмованих пацієнтів, які потребують фізичної реабілітації та нових видів реконструктивної хірургії. Все це вимагає термінового реагування системи охорони здоров’я та комплексних швидких рішень. Одним із таких рішень є проєкт Superhumans».

Раніше у МОЗ нагадали, як пацієнтам отримати безкоштовні препарати за програмою реімбурсації «Доступні ліки».

За матеріалами сайту МОЗ

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Як визначити групу крові: алгоритми

Скачайте алгоритми визначення групи крові. Докладні інструкції враховують необхідне обладнання, документацію та правила техніки безпеки
86924

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9344

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді