Убезпечте персональні дані

Друзі, ми розробили нову платформу для особистого кабінету користувача, де Ваші дані будуть захищенішими

Що потрібно, щоб захистити дані

Оновити свій пароль, щоб Ви далі могли використовувати матеріали порталу «Медсправа». Ми спеціально не зберігали його з метою безпеки.

Перейдіть у Ваш новий особистий кабінет користувача. Введіть Ваш логін, який раніше вказували при реєстрації. Далі в полі пароля тисніть «Нагадати». Зайдіть у свою пошту та знайдіть лист, який Вам прийшов. Перевірте папку зі спамом, він міг потрапити туди. Далі дійте за інструкцією в листі. Готово! Тепер можете спокійно заходити на портал та користуватися всіма матеріалами.

 Vhid_2022_medsprava.png

Важливо! Якщо Ви вже змінювали пароль на іншому сайті нашої компанії у вікні аналогічному, як на картинці вище, то знову міняти пароль вже не треба. Він діятиме на всіх наших сайтах.

 

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронний реєстр листків непрацездатності — правила роботи

Для чого вести Електронний реєстр листків непрацездатності, як отримати з нього інформацію, які відомості містить запис про тимчасову непрацездатність та які правила роботи з Реєстром? Про це далі у статті
6881

Електронне направлення: як виписувати

Паперовий документообіг залишився в минулому. Як лікарю первинки направити пацієнта до вузького спеціаліста? Як виписати направлення в стаціонар або на додаткові обстеження? Про це і не тільки — у статті
128256

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді