Як внутрішньо переміщеному медпрацівнику розпочати роботу в іншому ЗОЗ

Залишилися без роботи, бо переїхали до іншого населеного пункту? Скористайтеся розʼясненнями МОЗ, що допоможуть працевлаштуватися в будь-якому закладі охорони здоров’я України

Як внутрішньо переміщеному медпрацівнику розпочати роботу в іншому ЗОЗ

Збройна агресія росії проти України й тимчасова окупація територій змусила багатьох громадян виїхати до безпечніших регіонів і шукати інше місце роботи. Із такою проблемою зіткнулися й медичні працівники. Однак без діла ви не залишитесь! Адже МОЗ пояснило, як влаштуватися на роботу до закладів охорони здоровʼя (ЗОЗ) в інших областях.

Компенсація за працевлаштування переміщених осіб: як отримати і облікувати

У статті в журналі «Довідник головної медичної сестри» читайте:

  1. Хто видає направлення

  2. Які документи подавати

  3. Хто визначає кадрові потреби

Працевлаштування в іншому регіоні — не фантастика, а реальність. І ваші колеги встигли переконалися в цьому. Зокрема, МОЗ інформує, що можливістю розпочати роботу в іншому ЗОЗ скористалися вже 3582 внутрішньо переміщених медичних працівники — 1766 лікарів, 1181 фахівець (медичні сестри/брати, акушерки, фельдшери, асистенти фармацевти) й 635 санітарних і технічних працівників. Тому не нехтуйте шансом отримати роботу і пам’ятайте: шлях до спільної перемоги складається з маленьких особистих перемог кожного українця!

Юрій Телець,
редактор журналу «Довідник головної медичної сестри»

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді