Стартував Всеукраїнський онлайн-марафон для територіальних громад

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад України спільно з Цифровим видавництвом Експертус організували Всеукраїнський онлайн-марафон для територіальних громад

⭐ Зміни в медичному законодавстві за червень⭐

Усі редакції Цифрового видавництва Експертус об’єдналися з Платформами Асоціації ОТГ для того, щоб допомогти органам місцевого самоврядування розв’язати найактуальніші завдання та надати відповіді на наболілі запитання.

Стартував Всеукраїнський онлайн-марафон для територіальних громад

Всеукраїнський онлайн-марафон охоплюватиме усі сфери діяльності територіальних громад, а спікери детально розкажуть про законодавче регулювання та алгоритми дій у різних проблемних ситуаціях.

Всеукраїнський онлайн-марафон стартував вже сьогодні, 9 липня. Перший вебінар був присвячений питанням надання відпусток та ведення особових справ в органі місцевого самоврядування, основним спікером якого виступила Ольга Догадіна, провідний експерт Експертус Кадри.

Наступні вебінари будуть присвячені питанням:

  • забезпечення пожежної безпеки у закладах освіти
  • утримання закладів охорони здоров’я у ТГ
  • перевірок з охорони праці в органах місцевого самоврядування
  • здійснення закупівель
  • запобігання порушень у діяльності ТГ
  • фінансування закладів охорони здоров’я та іншим

Анонси наступних вебінарів Всеукраїнського онлайн-марафону будуть опубліковані на сайтах Асоціації ОТГ та Цифрового видавництва Експертус.

За інформацією організаторів

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Як обстояти власну позицію на нараді у головлікаря

Підлеглі часто ніяковіють, якщо доводиться відстоювати власні пропозиції перед керівництвом. Проте якщо від вас залежить робота інших працівників і ви знаєте про проблеми в роботі та маєте шляхи їх вирішення, боязливість лише нашкодлить вашому авторитету. В статті - рекомендації експертів, як домовлятися з керівництвом.
1622

Коли керівник — лідер: підвищіть авторитет серед медпрацівників

Організувати роботу в медзакладі набагато простіше, якщо працівники мотивовані та поважають керівника медзакладу чи відділення. Перегляньте підказки, які допоможуть підвищити авторитет в очах підлеглих, та перевірте чи ви завжди поводилися правильно у складних ситуаціях.
1498

Лідерство в медсестринстві: експрес-курс для головної медсестри

В умовах медреформи головним медичним сестрам як ніколи важливо здобувати та поліпшувати лідерські якості. Аби вашу думку почули і правильно зрозуміли, потрібно знати, як її подати. Для цього скористайтеся порадами, наведеними далі.
3753

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді