Результати конкурсу «Краща медична сестра Одещини 2015 року»

Представники редакції «Довідника головної медичної сестри» 12 червня відвідали обласний конкурс професійної майстерності медичних сестер «Краща медична сестра регіону 2015 року» в Одесі. За результатами проведення трьох конкурсів перемогла Олена МІХОВА – старша медсестра 4-го відділення Одеської обласної туберкульозної клінічної лікарні. Краща медсестра Одещини 2015 року представить регіон на всеукраїнському конкурсі, який відбудеться у Луцьку на початку осені

Напередодні Дня медичного працівника представники редакції журналу «Довідник головної медичної сестри» відвідали обласний конкурс професійної майстерності медичних сестер «Краща медична сестра регіону 2015 року» в Одесі. Змагання серед представниць обласних, районних, міських лікувально-профілактичних закладів Одещини відбулися вже вдванадцяте.

Пройшовши спочатку відбірковий тур на місцях, кращі конкурсантки отримали можливість заробити бали у трьох етапах змагань. Так, учасницям запропонували за 100 хвилин вирішити 100 тестових завдань з медсестринства в педіатрії, медсестринства в терапії та медсестринства в хірургії. Далі медсестри проявляли себе на практиці, доводячи суддям, хто правильніше та спритніше надає медичну допомогу.

До фіналу, як зазначила голова Асоціації медсестер Одеської області Світлана ПЛАТОВСЬКА, дійшло 7 конкурсанток – представниць з Саратської, Кодимської, Роздільнянської, Березівської центральних районних лікарень, Одеської обласної туберкульозної клінічної лікарні, Центру первинної медико-санітарної допомоги № 7 м. Одеса, Одеської міської дитячої поліклініки № 4.

Підсумки змагань були підбиті 12 червня в Одеському Будинку медпрацівників. Під час заключного творчого конкурсу «Талановита людина талановита у всьому» дівчата співали, танцювали, декламували вірші та навіть демонстрували свій хист до кулінарії.

За результатами проведення трьох конкурсів перемогла Олена МІХОВА – старша медсестра 4-го відділення Одеської обласної туберкульозної клінічної лікарні. Варто зазначити, що переможниця також набрала максимальні 100 балів з педіатрії, за що була додатково відзначена журі конкурсу. Усі фіналістки конкурсу були відзначені почесними грамотами від журі, а також отримали цінні подарунки. Переможницю конкурсу редакція Довідника привітала подарунковим сертифікатом мережі косметичних магазинів.

Краща медсестра Одещини 2015 року представить регіон на всеукраїнському конкурсі, який відбудеться у Луцьку на початку осені.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді