Триває процес державних закупівель медикаментів – МОЗ затвердив частину номенклатур

Станом на понеділок, 22 червня, Міністерство охорони здоров’я вже затвердило 19 номенклатур, згідно яких будуть проводитись державні закупівлі медикаментів. Проекти пройшли громадське обговорення і були остаточно ухвалені Експертно-технічною групою МОЗ України

Станом на понеділок, 22 червня 2015 року, Експертно-технічна група (ЕТГ) Міністерства охорони здоров’я України затвердила 19 номенклатур: перелік, згідно якого будуть проводитися державні закупівлі медикаментів для імунопрофілактики, лікування розладів психіки, аутизму, ВІЛ-інфекції/СНІДу, гемофілії, перитонеального діалізу, рідкісних захворювань, туберкульозу, розсіяного склерозу, цукрового діабету, ДЦП.

Всі проекти номенклатур пройшли громадське обговорення та остаточно ухвалені Експертно-технічною групою з урахуванням зауважень та пропозицій. Наразі ЕТГ готує накази для оприлюднення на офіційному сайті Міністерства. Також запущено в роботу процес збору потреби у лікарських засобах з регіонів.

Затверджені номенклатури є основою до написання технічних завдань для безпосереднього проведення конкурсних торгів в рамках закупівель лікарських засобів.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді