В МОЗ визначили учасників конкурсного відбору на посади керівників Державного експертного центру та Українського медичного центру сертифікації

Відбулося засідання конкурсної Комісії з відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки. Комісія розглянула заяви претендентів на участь у конкурсі по заміщенню вакантних посад директора Державного підприємства «Державний експертний центр МОЗ України» та Державного підприємства «Український медичний центр сертифікації МОЗ України»

Під головуванням Міністра охорони здоров’я України Олександра КВІТАШВІЛІ та заступників міністра в Міністерстві охорони здоров’я України відбулося засідання конкурсної Комісії з відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки. Комісія розглянула заяви претендентів на участь у конкурсі по заміщенню вакантних посад директора Державного підприємства «Державний експертний центр МОЗ України» та Державного підприємства «Український медичний центр сертифікації МОЗ України».

У визначений Комісією період подання документів (з 19.06.2015 по 19.07.2015) до Міністерства охорони здоров'я України надійшло 9 заяв від претендентів на участь у конкурсі на посаду директора Державного експертного центру та 8 заяв на заміщення посади керівника Українського медичного центру сертифікації.

Комісія перевірила комплектацію усіх наданих претендентами пакетів документів, відповідно до визначеної постановою Кабінету Міністрів України «Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання» від 03.09.2008 №777 та переліку документів, що були означені в оголошенні конкурсу.

За результатами перевірки усіх претендентів, що подали заяви, допустили до участі у конкурсному відборі. Наступний етап — пройти співбесіду та дати на розгляд Міністру охорони здоров’я та членам Комісії пропозиції з управління підприємством або так звані конкурсні пропозиції.

Конкурсний відбір запланований:

  • для кандидатів на посаду директора ДП «Державний експертний центр МОЗ України» — на 14 серпня 2015 року;
  • для кандидатів на посаду директора ДП «Український медичний центр сертифікації»— на 17 серпня 2015 року.

Про точний час та місце проведення учасників конкурсного відбору буде повідомлено додатково.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді