Всеукраїнський Кадровий Конгрес — 2015: головна подія кадрового року

Тематичний напрям «Експертус Кадри» запрошує всіх спеціалістів та керівників кадрової служби взяти участь у заході — Всеукраїнський Кадровий Конгрес — 2015

Тематичний напрям «Експертус Кадри» запрошує всіх спеціалістів та керівників кадрової служби взяти участь у заході — Всеукраїнський Кадровий Конгрес — 2015.

З огляду на те, що у сфері кадрового законодавства сьогодні відбуваються величезні зміни, а на їх освоєння і коректне впровадження в практику у кадровиків зовсім мало часу, надзвичайно великої ваги набирає своєчасне інформування та навчання. Тож, запрошуємо Вас і в цьому році відвідати БЕЗОПЛАТНИЙ Всеукраїнський Кадровий Конгрес, який  відбудеться по наступних містах України:  

  • Полтава — 25 вересня
  • Дніпропетровськ — 02 жовтня
  • Вінниця — 08 жовтня
  • Київ — 22 жовтня 

Метою проведення заходів є інформування професійної спільноти про важливі новації в законодавстві, зростання професійної компетентності та кваліфікованості та підвищення престижності праці спеціалістів кадрових служб.

У програмі Всеукраїнського Кадрового Конгресу:

  • Повідомлення ДФС про прийняття на роботу, відповідальність за порушення у сфері праці та інші новації кадрової справи
  • Трудові відносини з мобілізованими працівниками
  • Нагородження найкращих кадровиків

Лектори:

Ірина ІВАНЧЕНКО — шеф-редактор журналу «Кадровик-01» та експертно-правової системи «Експертус Кадри», провідний експерт у сфері кадрового документування

Юлія ВИДИБОРЕЦЬ — один з кращих експертів України у сфері трудового права

Кожен учасник отримає Сертифікат про участь у заході та корисні ПОДАРУНКИ!

Для участі у Всеукраїнському Кадровому Конгресі пройдіть легку реєстрацію. Обов’язково заповніть усі поля із зірочкою та вкажіть місто захід в якому Вас цікавить.

Для команди тематичного напряму «Експертус Кадри» кожне місто, яке приймало Конгрес у 2014 році, виявилось особливим та залишило по собі теплі і приємні спогади. Ми були раді побачити понад дві тисячі спеціалістів кадрових служб у Харкові, Одесі, Києві та Львові. Тож, ще раз дякуємо усім присутнім за підтримку, небайдужість та за розділені з нами приємні години заходу.

 

Чекаємо на кожного з вас!

З теплом та повагою

тематичний напрям «Експертус Кадри»

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді