Серпневий бум семінарів для керівників медзакладів

Колеги, я втомилася сидіти вдома й переглядати вебінари. Тому зателефонувала своїм найкращим лекторам і запропонувала будь-що зустрітися в серпні. Долучайтеся!

А розпочнемо з авторського семінару Тетяни Тарасюк

«Як не втратити ліцензію та ще й здобути акредитаційний сертифікат»

(7 серпня, Київ).

Поговоримо про ліцензування, акредитацію та документацію ЛПЗ. І ми не випадково склали програму саме так: у дев’яти з десяти медзакладів виникають труднощі з ліцензійною чи акредитаційною комісією, або ж керівникам роблять приписи через неправильне оформлення локальних документів.

Та й лектор заходу нещодавно звільнилася з Управління охорони здоров’я. Вона знає зсередини всі проблеми медзакладів під час перевірок і вже не зобов’язана відповідати на запитання формально, дотримуватися політики держапарату.

Серпневий бум семінарів для керівників медзакладів

Читати журнал

Ну а тим, хто хоче не тільки навчатися, а й драйвово відпочивати, пропоную відвідати Одеса-weekend для керівників закладів охорони здоров’я (20—22 серпня). Першого дня — екскурсія Одесою, другого — семінар.

Ми присвятили захід кримінальним ризикам у медицині. Так, тема лікарської помилки близька й болюча кожному керівнику. Хоч який кваліфікований у вашому закладі персонал, рано чи пізно пацієнт звинуватить вашого лікаря у професійній недбалості. Якщо кинути все на самоплив, занапастите лікаря та втратите ліцензію. Однак лектор знає, як бути.

Наступний блок ми присвятили взаємодії з правоохоронними органами. Дедалі частіше слідчі роблять запити на інформацію, проводять обшуки в медзакладах і викликають медиків на допит. Ви цього не очікуєте? Це не означає, що з вами цього не станеться. На жаль. Мусите бути готовими та юридично обізнаними. А ще завчасно навчіть персонал, як діяти в такій екстреній ситуації.

З повагою
головний редактор
Анна Леус

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38138

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9924

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді