Національний інститут раку чекає на благодійну допомогу

На проведення частини необхідних ремонтних робіт Національний інститут раку отримає до кінця вересня понад 300 тисяч гривень пожертв від благодійників

На проведення частини необхідних ремонтних робіт Національний інститут раку отримає до кінця вересня понад 300 тисяч гривень пожертв від благодійників. Кошти будуть спрямовані на ремонт галереї-проходу в клініці №1, що значно скоротить шлях для пацієнтів та співробітників інституту до консультативної поліклініки. Особливо це важливо для пацієнтів у віці та пацієнтів з обмеженими можливостями руху. Про це повідомила Перший заступник Міністра охорони здоров’я Олександра ПАВЛЕНКО.

Директор Національного інституту раку, доктор медичних наук Олена КОЛЕСНИК подякувала за підтримку і відзначила, що співпраця між владою, медиками та благодійниками дуже важлива.

Олена КОЛЕСНИК розповіла, що перший заступник міністра охорони здоров’я неодноразово відвідувала інститут і тому знає про усі проблеми закладу, допомагає у вирішенні і внутрішніх питань, іі питань загальної політики у сфері онкологічної допомоги. Директор Національного інституту раку підкреслила, що у жовтні цього року заклад відзначатиме 95-річний ювілей, тож допомога з ремонтом надійшла дуже вчасно. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді