Київміськрада запровадила місцеві стимуляційні доплати для медпрацівників

Згідно з рішенням Київської міської ради змінилися положення міської цільової програми «Здоров’я киян» на 2020—2022 роки

Нові вимоги «антикорупційного» законодавства

Це рішення передбачає щомісячні доплати медичним працівникам столичних закладів охорони здоров’я, які долучаться до реформи. Нараховуватимуть доплати з 1 квітня за рахунок місцевого бюджету:

  • лікарям — 4000 грн
  • фахівцям з базовою та неповною вищою освітою — 3000 грн
  • молодшим медичним спеціалістам — 1000 грн

Київміськрада запровадила місцеві стимуляційні доплати для медпрацівників

Також столична влада вирішила низку питань щодо забезпечення транспортом і фінансування медичних послуг понад обсяги, визначені програмами медичних гарантій, що надають дитячі санаторії та інші спеціалізовані заклади охорони здоров’я тощо. Це дасть змогу забезпечити їх додаткове фінансування.

✎ Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я попередньо неодноразово зверталась до органів місцевої влади з пропозицією ухвалити комплексну програму місцевих стимулів для медичних працівників столиці. Нині депутати Київської міської ради активно підтримали ці ініціативи.

За матеріалами Київської міської

профспілки працівників охорони здоров’я

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
38224

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді