Подайте заявку на навчання в Інтервенційній епідеміологічній службі ЦГЗ

Інтервенційна епідеміологічна служба Центру громадського здоров’я оголосила про прийом заявок на відбір резидентів до участі у третій когорті 2020—2022 років

Вища школа керівника медзакладу

Навчальний курс почнеться у червні 2020 року в Києві.

Участь у програмі можуть взяти лікарі — епідеміологи, гігієністи, бактеріологи, вірусологи, мікробіологи-вірусологи, епізоотологи, біологи, лаборанти і працівники лабораторій з вищою немедичною освітою, а також представники відповідних спеціальностей з інших структур та установ поза системою охорони здоров’я.

Заявку і резюме треба подати до 30 березня 2020 року. Дізнайтеся, які критерії відбору резидентів програми та як подати заявку.

Подайте заявку на навчання в ІЕС

Медсестринство: три зміни в роботі

Інтервенційна епідеміологічна служба (ІЕС) — це програма підготовки фахівців та надання послуг на засадах інтервенційної (прикладної) епідеміології, що посилює кадровий потенціал системи громадського здоров’я в Україні.

Програму підготовки з польової епідеміології (ППЕ-Укр) заснували 2016 року МОЗ, ЦГЗ й Центри контролю та профілактики захворювань Департаменту охорони здоров’я США (CDC). Навчання першої когорти відбулося в 2018 році.

За матеріалами Центру громадського здоров’я України

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді