Національний медичний університет імені О. О. Богомольця пройде комплексну перевірку діяльності

Узявши до уваги численні депутатські та громадські звернення, скарги та листи щодо діяльності НМУ імені О. О. Богомольця, Міністерство охорони здоров’я вирішило провести комплексну перевірку

Узявши до уваги численні депутатські та громадські звернення, скарги та листи щодо діяльності Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, що надійшли до Міністерства охорони здоров’я у 2015 році, Міністерство вирішило провести комплексну перевірку діяльності навчального закладу.

Мета перевірки:

  • запобігання порушень законодавства;
  • дотримання статуту вищого навчального закладу, якості освітньої діяльності;
  • здійснення контролю за дотриманням законодавства під час здійснення фінансово-господарської діяльності;
  • забезпечення виконання керівником університету умов контракту;
  • перевірки інших питань діяльності;
  • підвищення ефективності діяльності університету.

Комплексна перевірка діяльності Національного медичного університету імені О. О. Богомольця відбудеться згідно відповідного наказу від 05 жовтня 2015 року, підписаного Міністром охорони здоров’я України Олександром КВІТАШВІЛІ.

Перевірка буде здійснена міжвідомчою робочою комісією під головуванням Міністра охорони здоров’я України Олександра КВІТАШВІЛІ за участі представників СБУ, МВС, Держфінінспекції.

Міністр прокоментував заплановану ревізію таким чином: «Створена комісія має здійснити об’єктивну оцінку діяльності університету та його керівництва, належним чином перевірити усі документи та матеріали, підготувати висновки і пропозиції за результатами Комплексної перевірки. Ми знаємо Національний медичний університет імені О. О. Богомольця як провідний медичний вуз, осередок кращої вітчизняної науки і практики, і сподіваюсь, ці висновки дадуть можливість розвіяти сумніви в неналежній діяльності, або підтвердивши їх, вжити відповідних заходів».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді