Утворили Електронний реєстр лікарняних: Постанова КМУ № 999

КМУ затвердив Постанову «Деякі питання Електронного реєстру листків непрацездатності» від 28.11.2018 № 999 і тим самим запустив процес розробки реєстру електронних листків непрацездатності.

Так, постанова передбачає створення Електронного реєстру листків непрацездатності, який дасть змогу накопичувати, зберігати, а також використовувати дані про лікарняні, які були видані, продовжені та обліковані.

Реєстр лікарняних буде створений на основі даних, внесених до Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Також цим документом на Мінсоцполітики, Мінохорони здоров’я, Нацслужбу здоров’я, Пенсійний фонд та Фонд соцстрахування покладається завдання зі спільної розробки проекту постанови КМУ, яка б визначала порядок організації ведення Електронного реєстру лікарняних та надання даних з нього.

Електронному реєстру лікарняних бути: Постанова КМУ № 999Читайте: "Зарплата лікарів КНП в 2019-му"

Проект планують подати на розгляд КМУ до 1 лютого 2019-го. Окрім того, ці ж інституції мають забезпечити технічні можливості для накопичування та зберігання даних у Реєстрі, а також використовувати відомості про видані, продовжені та обліковані лікарняні.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гемофілія: симптоми, класифікація, лікування

Клінічні прояви, класифікація, діагностика та лікування: до Всесвітнього дня гемофілії 17 квітня читайте та скачуйте протокол медичної допомоги при цьому захворюванні
5548

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді