Житомирській дитячій лікарні подарували новий реанімобіль

Централізована дитяча міська лікарня м. Житомира 13 листопада отримала у подарунок сучасний реанімобіль

У Житомирі 13 листопада Централізована дитяча міська лікарня отримала у подарунок від благодійного фонду «Центр утеплення» нову машину швидкої допомоги — сучасний реанімобіль марки «Mercedes». Директор фонду зазначив, що автомобіль перевіреніий за датськими стандартами і відповідає їхнім нормам, містить гідравлічну регулюючу койку, спеціальні прибори, що фіксують людину, обігрівачі для плазм.

Лікарі сподіваються, що завдяки подарунку зможуть надавати більш швидку та кваліфіковану допомогу тяжкохворим маленьким пацієнтам.

Житомир неодноразово отримував допомогу від німців, голландців, японців. Це вже сьомий реанімобіль, привезений і подарований Житомиру. Але отримати допомогу від українського благодійника особливо приємно, як висловився головний дитячий лікар міста.

У міськраді повідомляють, що ще такі реанімобілі благодійники планують передати Житомирській обласній лікарні ім. Гербачевського та 26-ій Бердичівській артилерійській бригаді у зону АТО.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді