Оформлюємо локальний наказ з обігу наркотичних лікарських засобів

Як оформити локальний наказ з обігу наркотичних лікарських засобів, якщо у структурі медичного закладу є і стаціонар, і поліклініка?

У 2016 році для медичних закладів змінилися правила поводження з наркотичними засобами, психотропними речовинами і прекурсорами у зв’язку з набранням чинності нових Ліцензійних умов, затверджених постановою КМУ від 06.04.2016 № 282.

Відповідно, керівники медичних закладів мають проаналізувати оновлені нормативні документи щодо обігу наркотичних лікарських засобів та розробити локальні порядки. Проте як оформити локальний наказ для закладу, у структурі якого поєднано і стаціонар, і поліклініку? З прикладом такого наказу можна ознайомитися на сторінках серпневого номера журналу «Управління закладом охорони здоров’я»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Ліцензія на наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори: оновлений перелік документів

Щоб отримати ліцензію на провадження господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, подайте відповідну заяву до органу ліцензування. Які документи додати до заяви та хто видає ліцензію на прекурсори, пояснюємо в статті
25636

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді