Не проГАВ свою передплату

Заощаджуйте кошти! Розпочато ранню передплату на 2017 рік. Скористайтеся вигідною акційною пропозицією — станьте передплатником фахових видань для професіоналів медичної справи на наступний рік.

Не проГАВ свою передплату

Оформте передплату улюблених професійних видань напряму «Експертус: Охорона здоров’я» на 2017 рік за ЦІНАМИ 2016 року! Не проГАВте свою передплату, акція діє лише до 31 серпня.  

Зверніть увагу!  Журнали «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» відтепер є і в електронному форматі. Передплатіть е-журнали та отримайте чимало переваг. У комплекті дешевше: передплачуйте друковану версію журналу та отримайте 70% знижки на електронну.

Ознайомитися докладніше з переліком професійних видань для керівників у медичних закладах, а також завантажити БЕЗПЛАТНІ презентаційні номери можна в інтернет-магазині Цифрового видавництва Експертус.

Як оформити передплату

Обирайте свій улюблений журнал, не покидаючи робочого місця. Просто клікніть на назву відповідного видання та натисніть кнопку «Купити».

Також оформити замовлення можна за номером телефону 0 44 586 56 06 або 0 800 212 012 (callback) або написавши за електронною адресою peredplata@Експертус.com.ua.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді