Новий формат улюбленого «Довідника...» — електронний журнал!

Раді запропонувати нашим передплатникам нову, електронну версію улюбленого журналу — е-журнал «Довідник головної медичної сестри». Ми першими в Україні застосували такий формат до медичного видання!

Розглянемо деякі переваги е-журналу:

1.     Можливість завантажити і зберегти будь-яку статтю номера у форматі MS Word.

2.     Його дійсно зручно читати! До того ж на екрані ви бачите сторінки кольоровими, на відміну від паперової версії. Можна робити закладки, позначки, виділяти важливу інформацію. Е-журнал доступний з будь-якого комп’ютера з доступом до інтернету.

3.     Активні посилання на нормативні акти, що згадуються у тексті. Вам безплатно доступна база повних текстів офіційних документів.

4.     Миттєва доставка. Е-журнал публікується на сайті раніше виходу друкованого видання! І не треба чекати доки паперовий журнал надійде до вашого населеного пункту.

5.     Архів усіх номерів із січня 2016 року. В е-журналі зібрано абсолютно всі публікації паперового «Довідника головної медичної сестри».

Передплачуйте е-журнал «Довідник головної медичної сестри»

окремо чи у комплекті з друкованою версією за акційною ціною — е-журнал зі знижкою 70%!

Спробувати е-журнал безплатно та без реєстрації 

Новий формат улюбленого «Довідника...» — електронний журнал!

Будемо раді бачити вас серед перших передплатників е-журналу! 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді