У Харкові нагородили найкращих головних лікарів року

У місті пройшла церемонія нагородження кращих головних лікарів року, за версією Асоціації головних лікарів Харкова.

Церемонія нагородження кращих головних лікарів року, за версією Асоціації головних лікарів Харкова, відбулася у Харківській міській раді.

Нагороди вручила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана ГОРБУНОВА-РУБАН.

Як повідомила голова Асоціації головних лікарів міста Алла ХІМЧАН, цього року асоціація визначила трьох найкращих головних лікарів. Так, звання «Кращий головлікар - 2013» отримали головний лікар Харківської міської поліклініки №20 Тетяна КУЛИК, головний лікар Харківської міської поліклініки №22 Олена СТОРОЖЕНКО і головний лікар міської поліклініки №26 Валерій АЛЕКСЄЄВ.

«Ця зустріч стає у нас традиційною, і так складається, що проходить вона напередодні Дня міста та 70-річчя з дня визволення Харкова від нацистів. Сьогодні я отримала лист подяки від ветеранів Дзержинського району, яким лікарі Харківської міської поліклініки №8 надали виїзну медичну допомогу. Це дорогого коштує і означає, що ви гідні свого звання», – звернулася до присутніх Світлана ГОРБУНОВА-РУБАН.

Заступник міського голови наголосила на необхідності проведення таких виїзних медичних прийомів й надалі і запропонувала обговорити це питання з головними лікарями медичних закладів міста на найближчій нараді.

За матеріалами сайту МОЗ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді