Інформаційні технології в управлінні медичним закладом

22 жовтня у Києві у межах 22-ї Міжнародної медичної виставки «Охорона здоров’я» відбулася п’ята щорічна конференція «Сучасне управління та охорона здоров’я». Доповідачі поділилися зі слухачами своїм досвідом впровадження та застосування на практиці найбільш розповсюджених в Україні медичних інформаційних систем.

22 жовтня у Києві у межах 22-ї Міжнародної медичної виставки «Охорона здоров’я» відбулася п’ята щорічна конференція «Сучасне управління та охорона здоров’я», організатором якої виступив освітній центр «Студії охорони здоров’я». Темою цьогорічної конференції стали «Інформаційні технології в управлінні медичним закладом».

Доповідачами стали 8 спеціалістів у галузі інформаційних технологій та охорони здоров’я, котрі поділилися зі слухачами своїм досвідом впровадження та застосування на практиці найбільш розповсюджених в Україні медичних інформаційних систем, а також досвідом використання новітніх інформаційних технологій медичними працівниками закладів.

Зокрема, під час конференції були обговорені такі теми: тренди ринку, досвід використання медичних інформаційних систем, соціальні медіа, хмарні технології.

Доповідачами ґрунтовно були розкриті питання впровадження медичних інформаційних систем у закладах охорони здоров’я, та якісні зміни, що можуть бути наслідками їх правильного застосування; використання медичних систем, що працюють та базі хмарних технологій; використання інформаційних систем, що оптимізовані для використання в стоматологічних закладах.

Детальний звіт з конференції читайте у наступних номерах журналу «Управління закладом охорони здоров’я».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді