Формується реєстр Національної Медичної Премії

Кандидатів до списку «ТОП-100 у медицині» можуть подавати трудові колективи усіх організацій, що працюють у галузі охорони здоров’я.

Формування програми кращих медичних працівників 2014 року — «ТОП-100 в медицині» — розпочалося ще з початку листопада 2013-го. Нині кожна організація, яка працює в сфері охорони здоров’я України, має можливість подати кандидата на отримання найвищої громадської відзнаки в медицині.

Збір реєстру «ТОП-100 у медицині», що є основою визначення лауреатів Національної Медичної Премії, відбувається щороку і триває по вересень наступного року.

Кандидатів до списку «ТОП-100 у медицині» можуть подавати трудові колективи усіх організацій, що працюють у галузі охорони здоров’я: обласні департаменти й управління охорони здоров’я, профспілкові та громадські організації, медичні асоціації та бізнес-структури, центри здоров’я, представники відомчої медицини і профільні засоби масової інформації тощо.

Від кожної категорії організацій кандидату, який братиме участь у конкурсі, присвоюється відповідна кількість балів. Якщо учасника подано за декількома категоріями організацій — бали підсумовуються. Таким чином, за умови подання номінанта всіма категоріями організацій, він отримує 100 балів.

Із правилами подання кандидатів та переліком необхідних для цього документів можна ознайомитися на сайті Національної Медичної Премії

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді