Медикам Житомира заборгували заробітну плату

У Житомирі сьогодні, 18 грудня, проходить позачергова сесія міської ради з питань погашення боргів з виплати зарплати вчителям та медикам

У Житомирі сьогодні, 18 грудня, проходить позачергова сесія міської ради з питань погашення боргів з виплати зарплати вчителям та медикам.

Сесія була скликана, оскільки 17 грудня відбувся страйк вчителів та медиків під стінами міськради. Близько півсотні мітингувальників вимагали від влади міста повернути зарплатні борги.

Учасників акції зранку 17 грудня прийняв у себе в кабінеті Житомирський міський голова Сергій СУХОМЛИН. Кілька десятків представників медичної сфери хотіли дізнатись, коли отримають зарплату.

Як прозвучало на сесії, людям фактично заборгували зарплату за листопад. Сума боргу становить понад 18 мільйонів гривень. Ці кошти мають виділити депутати сьогодні на сесії.

На сесію також винесено інші питання.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді