Запрошуємо усіх бажаючих прослухати безкоштовний вебінар (онлайн-семінар) «Важливі аспекти відпусток медичних працівників»

Зокрема, у програмі вебінару передбачено висвітлення актуальної на сьогодні нормативної бази, що регулює відпустки медичних працівників різних закладів охорони здоров’я.

Напрям «Експертус Охорона здоров’я», що видає журнали «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри», запрошує до участі у вебінарі головних лікарів та головних медичних сестер, старших медичних сестер, керівників відділень, рядових медпрацівників, представників профспілки та державних органів управління охорони здоров’я, провізорів, а також усіх, хто бажає оновити свої знання з цього питання.

Дата та час вебінару — 27 лютого 2014 року з 14:00 до 15:30

Тема вебінару — «Важливі аспекти відпусток медичних працівників».

Лектор: Сергій КУБАНСЬКИЙ — завідувач відділу з правових питань Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я.

У програмі вебінару передбачено:

  • висвітлення актуальної на сьогодні нормативної бази, що регулює відпустки медичних працівників різних закладів охорони здоров’я
  • визначення й детальний опис різних видів відпусток, їх тривалість і опис чинників, які впливають на формування тривалості відпустки
  • особливості розрахування тривалості відпусток медичних працівників
  • відповіді на запитання зареєстрованих учасників за темою вебінару

Взяти участь у вебінарі дуже просто! Пройдіть легку реєстрацію*. Обов’язково заповніть усі поля з зірочкою та запам’ятайте електронну адресу, яку Ви вказали при реєстрації (цей e-mail необхідно буде зазначити 27 лютого в формі авторизації для перегляду вебінару).

Реєстрацію відкрито до 26 лютого 2014 року.

У день проведення вебінару (27.02.2014) Вам необхідно зайти на портал «Медична справа», клацнути на банер «Переглянути вебінар» та ввести свою електронну адресу, яку Ви вказували при реєстрації.

Вебінар (або онлайн-семінар) — це різновид веб-конференції, що проводиться в режимі реального часу.

Ваші переваги:

  • можливість підключення з будь-якої точки країни
  • безоплатна нагода підвищити свій професійний рівень
  • економія часу та зусиль, комфорт
  • можливість отримати відповідь саме на Ваше запитання! 

 

*Реєстрація обов’язкова!

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді