Медична допомога постраждалим під час масових акцій у центрі Києва надається цілодобово і в повному обсязі

«Незважаючи на обставини, медики столиці працюють самовіддано, надають на високому фаховому рівні допомогу всім, хто її потребує, незалежно від місця проживання, реєстрації чи політичних поглядів», — Віктор КОРЖ, заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Усі медичні заклади столиці забезпечені лікарськими засобами, виробами медичного призначення та витратними матеріалами. Медична допомога постраждалим під час масових акцій в центрі Києва надається цілодобово і в повному обсязі. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктор КОРЖ.

Він також зауважив, що у цілодобовому режимі у місті працює 148 бригад швидкої медичної допомоги. Додатково вночі на лінію було виведено ще 20 резервних карет. Протягом минулої доби у центрі Києва було сконцентровано 70 бригад швидкої, які перенаправили з 15 підстанцій Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Усього Центр налічує 16 підстанцій.

«Пацієнти закладів охорони здоров’я міста забезпечені лікарськими засобами та медичною допомогою і, у разі необхідності, отримують консультації висококваліфікованих спеціалістів, у тому числі фахівців системи Національної академії медичних наук України. Незважаючи на обставини, медики столиці працюють самовіддано, надають на високому фаховому рівні допомогу всім, хто її потребує, незалежно від місця проживання, реєстрації чи політичних поглядів», — зазначив Віктор КОРЖ.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я КМДА, наразі на стаціонарному лікуванні у закладах охорони здоров’я з різними видами травм та ушкоджень, вогнепальних поранень та опіків перебуває 263 учасники акцій протесту.

Інформацію щодо стану госпіталізованих можна дізнатися за телефоном гарячої лінії: 15-03.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді