У 2014 році буде виділено 20 мільйонів гривень для оздоровлення дітей Дніпропетровщини

Виділені кошти будуть спрямовані на оздоровлення дітей з інтернатів, дітей пільгових категорій, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей тощо.

У 2014 році, в межах регіональної програми з оздоровлення дітей, виділено 20 мільйонів гривень. Про це повідомила заступник директора департаменту — начальник управління у справах сім’ї та молоді департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді Дніпропетровської облдержадміністрації Лілія КОВАЛЬОВА.

З цих коштів 14,4 мільйонів гривень будуть спрямовані на фінансування дитячого оздоровчого центру «Перлина Придніпров’я». У цьому закладі діти, які потребують  особливої уваги та підтримки, оздоровлюються безкоштовно.

Як повідомила директор центру «Перлина Придніпров’я» Наталія ОВЧАРЕНКО, цей оздоровчий заклад працює в області 1,5 роки. І за цей час тут відпочили та оздоровилися понад 5 тисяч дітей.

Також з обласного бюджету будуть виділені 5,1 мільйонів гривень для оздоровлення дітей з інтернатів, а також дітей пільгових категорій. Ще 500 тисяч гривень будуть спрямовані на оздоровлення дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Крім того, цього року планується виділити до 25 мільйонів гривень на відпочинок та оздоровлення дітей. Ці кошти будуть надані Фондом соціального страхування.

Нагадаємо, з початку 2014 року на Дніпропетровщині оздоровленням та відпочинком забезпечено вже 400 дітей.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді