Наступного тижня нові автомобілі швидкої допомоги будуть розподілені по регіонах

Згідно з графіком, постачальники мають надати усі 1412 автомобілі до 30 березня 2014 року. Після цього нові карети «швидких» будуть розподілені по регіонах.

Постачання автомобілів швидкої допомоги відбувається за графіком. Про це повідомила начальник Управління державних цільових програм та державних закупівель МОЗ України Галина ДОВГАНЧИН під час прес-конференції на тему: «Державне замовлення на машини швидкої допомоги під загрозою зриву».

За її словами в минулому році Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) уклало договори з трьома постачальниками автомобілів швидкої допомоги: ТОВ «Ілатанмед», ЗАТ НВО «ПРАКТИКА» та ІП «АІС-Столиця». Згідно з графіком поставок постачальники мають надати усі автомобілі до 30 березня 2014 року. На сьогодні вже було отримано 354 одиниці автомобілів швидкої допомоги и протягом тижня усі 1412 автомобілів будуть поставлені. Починаючи з наступного тижня нові карети «швидких» будуть розподілені по регіонах.

Усі автомобілі пройшли незалежну експертизу та після цього направляються до Державного українського  об'єднання «Політехмед», де в подальшому і відбувається розподілення швидких. За результатами закупівель показник забезпеченості автомобілями швидкої допомоги в середньому становитиме до 60%.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді