Редакція «Довідника головної медичної сестри» зустрілась із відвідувачами курсів післядипломної освіти у Житомирському інституті медсестринства

Під час зустрічі було обговорено стан сучасного медсестринства, зміни у навчанні молодших спеціалістів з медичною освітою.

Представники редакції журналу «Довідник головної медичної сестри» завітали до Житомирського інституту медсестринства та поспілкувалися з учасниками курсу післядипломної освіти.

Надія САДОВА, головний редактор, зустрілася з ректором Житомирського інституту медсестринства Віктором ШАТИЛО, який водночас є членом редакційної колегії. Під час зустрічі було обговорено стан сучасного медсестринства, зміни у навчанні молодших спеціалістів з медичною освітою. Також було домовлено про подальшу плідну співпрацю задля забезпечення головних та старших медичних сестер України актуальною методичною інформацією та науковими розробками фахівців у галузі медсестринства.

Вже традиційно представники редакції прочитали лекцію для слухачів курсу, а головні медичні сестри отримали подарунки — журнали «Довідник головної медичної сестри», дайджести, календарі медичних свят.

Наприкінці зустрічі представники редакції запропонували учасникам курсу післядипломної освіти взяти участь у конкурсі «Шляхи підвищення якості медичної допомоги» та розповіли про умови фотоконкурсу, переможці якого зможуть потрапити на обкладинку журналу «Довідник головної медичної сестри»

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді