Тривають поставки нових автомобілів швидкої допомоги до регіонів України

Сьогодні, до закладів охорони здоров’я вирушило ще 55 нових автомобілів.

За інформацією прес-служби Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ) поставки нових автомобілів швидкої допомоги не припиняються. Так, сьогодні, до закладів охорони здоров’я вирушило ще 55 нових автівок.

Найбільше машин отримав Запорізький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (18 автівок), з яких 10 — класу В (в яких можна здійснювати інтенсивну терапію в дорозі) та 8 — класу С (реанімобілі).

Карети швидкої допомоги різних класів (В і С) також отримали Кіровоград (4 автомобілі класу В, 1 автомобіль класу С), Миколаїв (4 автомобілі класу В, 4 автомобілі класу С) та Суми (5 автомобілів класу В, 3 автомобілі класу С). Дніпропетровська область сьогодні отримала 5 реанімобілів, Тернопіль і Чернівці 4 і 2 автівки відповідно, а Рівне 5 автомобілів швидкої допомоги класу В.

Нагадаємо, що у 2013 році МОЗ України закупило 1 412 автомобілі швидкої медичної допомоги різних типів (А, В і С). Це 143 реанімобілів типу С, 1 063 авто екстреної медичної допомоги типу В, 206 машин «швидкої» типу А2.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді