У Житомирі відбулася конференція, присвячена Всесвітньому дню медичних сестер

З нагоди свята ліпшим представникам медсестринства області за сумлінну працю, відданість справі та високий професіоналізм було вручено нагороди.

У Житомирському інституті медсестринства відбулася обласна конференція, присвячена Всесвітньому дню медичних сестер.

За словами заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Сергія КОБИЛІНСЬКОГО, наразі медичні сестри є опорою медичних колективів.

«Наші медсестри вкладають свою вагому частку в кожне врятоване життя, кожну вакцинацію дитини, в допомогу під час пологів, в лекції про охорону здоров’я, у лікування усіх пацієнтів, котрим дарують увагу й величезну підтримку», — зазначив Сергій КОБИЛІНСЬКИЙ.

Голова обласної ради Віталій ФРАНЦУЗ наголосив на особливому значенні праці медичних сестер у суспільстві. «Без уваги, турботи, піклування медичної сестри не може обійтися жоден із нас. За невтомну працю та професіоналізм усіх вас шанують у суспільстві. Особлива шана і вдячність тим медсестрам, які працюють в сільській місцевості, де не вистачає лікарів. Адже саме медичні сестри там стають і досвідченими лікарями, і сестрами милосердя, і порадницями», — зазначив він.

З нагоди свята ліпшим представникам медсестринства області за сумлінну працю, відданість справі та високий професіоналізм було вручено нагороди від Житомирської обласної ради, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, обкому профспілки працівників охорони здоров’я та Асоціації медичних сестер Житомирської області.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді