Перші поставки лікарських засобів, закуплених у 2014 році, будуть здійснені у липні

На сьогодні вже зібрано інформацію щодо заявок (потреби) у лікарських засобах і виробах медичного призначення та підготовлено проекти Інформацій про предмет закупівлі (технічне завдання) на 1 457,73 мільйони гривень.

20 травня 2014 року відбувся брифінг «Стан державних закупівель лікарських засобів на виконання державних цільових програм та комплексних заходів програмного характеру у 2014 році» за участі Першого заступника Міністра охорони здоров’я Руслана САЛЮТІНА.

Під час брифінгу велику увагу було приділено питанням державних закупівель та поставки лікарських засобів. За словами Руслана САЛЮТІНА, вже найближчим часом відбудеться засідання тендерних комітетів щодо закупівлі лікарських засобів та виробів медичного призначення у 2014 році. На сьогодні вже розроблено номенклатури лікарських засобів, медичних виробів, зібрано та узагальнено інформацію щодо заявок (потреби) у лікарських засобах і виробах медичного призначення у межах передбачених бюджетних асигнувань, підготовлено проекти Інформацій про предмет закупівлі (технічне завдання) на 1 457,73 мільйони гривень. Окрім цього, було зазначено, що до складу  Постійних робочих груп, які розробляють номенклатуру, ввійшли представники громадських пацієнтських організацій.

Окремо мова йшла про поставки лікарських засобів та виробів медичного призначення за минулорічними закупівлями. Враховуючи інформацію про те, що перші поставки 2014 року очікуються у липні, безперервність  постачання лікарських засобів та виробів медичного призначення буде збережена.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді