Вибори нового ректора Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця

Міністерство охорони здоров'я України максимально сприятиме проведенню чесних та прозорих виборів нового ректора Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця.

Міністр охорони здоров’я України повідомив, що Міністерство охорони здоров'я України жодним чином не втручатиметься у процес обрання ректора Національного медичного університету імені О. О. Богомольця, але буде намагатися максимально забезпечити чесні та прозорі вибори. Тому він попросив в.о. ректора Національного медичного університету ім. О. О.Богомольця Олександра ЯВОРСЬКОГО забезпечити чітке та повноцінне інформування усіх учасників перегонів про порядок та процедури виборчого процесу, вільний доступ ЗМІ, а також оприлюднити на веб-сайті університету програми кандидатів з їх баченням шляхів розвитку медичного вишу.

Зі свого боку більшість претендентів попросила міністра перенести проведення виборів на більш пізніший термін, аби усі кандидати мали рівні можливості викласти свої програми. Нагадаємо, що раніше робоча група з організації виборів призначила засідання конференції трудового колективу з обрання ректора на 5 червня.

Також кандидати запропонували внормувати процедуру опитування та залучення професійної організації до його організації опитування, а також домовилися не використовувати представників студентства та викладачів для організації протестних акцій, аби жодним чином не тиснути на урядові органи та інших кандидатів.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді