Екстрена медицина Львівщини отримала оснащення для санітарного автотранспорту

За підтримки Міністерства закордонних справ Угорщини, Берегівська районна Мальтійська служба допомоги подарувала Львівському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф оснащення для санітарного автотранспорту.

Загалом було передано оснащення на суму 50 000 гривень. Це засоби для іммобілізації, термопокривала, реанімаційні сумки.

Під час зустрічі заступник генерального консула Угорщини в м. Ужгород Ендре САЛІПСКІ зазначив, що в Угорщині дуже багато людей хвилювалися, побачивши страшні картини Майдану, і звичайно це викликало співчуття на моїй Батьківщині. Тому Міністерство закордонних справ Угорщини спільно з Мальтійською службою організували збір коштів, щоб покращити умови роботи працівників екстреної медичної допомоги шляхом забезпечення оснащенням для санітарного автотранспорту».

Заступник головного лікаря Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ярослав ПИЛИПЕЦЬ подякував колегам за цінний дар, який дозволить поліпшити якість надання медичної допомоги.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді