Благодійна акція «Дитинство разом»

У Житомирській обласній психіатричній лікарні відбулася благодійна акція «Дитинство разом».

За інформацією прес-служби Міністерства охорони здоров'я України напередодні Дня захисту дітей у дитячому психоневрологічному відділенні Житомирської обласної психіатричної лікарні № 1 відбулася благодійна акція «Дитинство разом». Святковий захід для вихованців відділення підготували благодійний фонд «Заручники Чорнобиля» спільно з членами учнівського клубу «Глобальна турбота» Житомирської загальноосвітньої школи № 12.

Дружні стосунки з медперсоналом та вихованцями дитячого відділення стали традиційними. Вже не вперше представники фонду передають подарунки та солодощі дітям, які лікуються.

Директор фонду Євгенія ДОНЧЕВА передала дітям подарунок від японських жінок із громадської організації «ЧеФуКо» — гірлянду із однієї тисячі журавликів. 

Від педагогічного колективу та учнів ЗОШ № 12 діти отримали м’які іграшки та конструктори. За словами вчительки Тетяни ВОЛЬНИЦЬКОЇ, за ініціативи учнів у школі проходять благодійні ярмарки, під час яких й готуються подарунки.

Невдовзі вихованці дитячого відділення отримають музичний центр. За словами головного лікаря обласної психіатричної лікарні № 1 Олександра ГУСАКА, діти розповіли йому, що мріють саме про такий подарунок. Колектив лікарні вирішив відклавши кошти з власної заробітної плати, здійснити мрію дітей.

Щирі слова вдячності на адресу адміністрації лікарні висловили батьки. Вони переконані, що турбота й піклування про їхніх дітей не обмежується святковими днями.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді