Олег МУСІЙ відвідав Харківську область з робочим візитом

Напередодні поїздки Міністру був переданий перелік необхідних препаратів і, як сказав Олег МУСІЙ, дві третини зі списку він привіз.

Вчора, 26 червня, Міністр охорони здоров’я України Олег МУСІЙ відвідав з робочим візитом Харківську область. Разом із заступником голови облдержадміністрації Юрієм ГЕОРГІЄВСЬКИМ, директором Департаменту охорони здоров’я ОДА Олександром ГАЛАЦАНОМ він відвідав Ізюмську центральну міську лікарню, де оглянув реанімаційне, хірургічне відділення, відділення анестезії та інтенсивної терапії. Тут пройшли лікування вже понад 100 поранених військових.

Міністр зустрівся з колективом лікарні, поцікавився потребами лікувального закладу, в тому числі забезпеченням лікарськими препаратами та медичним обладнанням.

Напередодні поїздки Міністру був переданий перелік необхідних препаратів і, як сказав сам Міністр, дві третини зі списку він привіз. На протязі тижня буде доставлена інша частина препаратів. В основному, це знеболюючі та седативні препарати. За словами Міністра, привезених лікарських засобів вистачить на 2-3 тижні.

Також в якості гуманітарної допомоги Олег МУСІЙ передав Ізюмській лікарні кардіограф і декілька апаратів штучної вентиляції легенів.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді