Приведення документації щодо кадрового забезпечення у відповідність до вимог акредитації

Які документи має надати заклад охорони здоров’я під час проходження акредитації ? Як оформити список осіб, зарахованих до кадрового резерву на посаду головної/старшої медичної сестри? Відповіді на ці та інші запитання читайте у липневому номері журналу «Довідник головної медичної сестри».

Шановні читачі, а у нас для вас є чудова новина — вийшов друком липневий (№ 07/2014) номер журналу «Довідник головної медичної сестри».  До речі, на першій сторінці обкладинки липневого номеру — переможці фотоконкурсу «Наш дружний колектив».

Цей номер ми присвятили  темі приведення документації щодо кадрового забезпечення у відповідність до вимог акредитації.

Зокрема у статті «Оформлюємо пакет документів для акредитації щодо кадрів» наведено перелік необхідних документів, які надає заклад охорони здоров’я під час проходження акредитації. Також експерт з кадрових питань розповідає, як оформити список осіб, зарахованих до кадрового резерву на посаду головної/старшої медичної сестри, та наводить приклад оформлення таблиці щодо укомплектованості закладу охорони здоров’я молодшими спеціалістами з медичною освітою.

Матеріал «Заповнення документації: обов’язки медичної сестри поліклініки» містить перелік форм облікової документації, яку ведуть у амбулаторних закладах охорони здоров’я. Дізнайтесь, які з документів має заповнювати лікар, а які — медична сестра. Також наведено приклади заповнення документації, за яку відповідає представник середнього медичного персоналу.

Стаття «Самоменеджмент у медсестринстві» допоможе головній медичній сестрі складати ефективні щоденні плани роботи. Дотримуючись порад, наведених у пам’ятці щодо впровадження самоменеджменту в роботу, керівник медсестринського персоналу легко визначатиме, які завдання потрібно виконати у першу чергу.

Також у номері:

  • Посадова інструкція медичної сестри — координатора лікувально-профілактичного закладу
  • Безпечна експлуатація кисневого обладнання у закладах охорони здоров’я
  • Сучасні види анестезії: методи проведення та догляд за пацієнтом
  • Інфекційна безпека медичних працівників: алгоритм дій комісії з інфекційного контролю та багато іншого!

Ознайомитись з повним змістом липневого (№ 07/2014) номеру журналу «Довідник головної медичної сестри»

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді