Статті за темою Права медсестер

COVID-19: порядок предоставления страховых выплат медикам
Медработник, которому установили инвалидность вследствие заболевания COVID-19, а также родственники в случае его смерти имеют право на одноразовую страховую помощь в соответствии с Законом Украины «Про захист населення від інфекційних хвороб»
1900
Дотримання гарантій та компенсацій для медпрацівників, зайнятих на роботах з ліквідації COVID-19
Держпраці роз’яснила особливості встановлення доплат в розмірі трьох окладів медпрацівникам, які беруть участь у ліквідації епідемії. Також — що робити медикам, якщо їхні трудові права порушують
2658
Страхові виплати медпрацівникам, які захворіли на COVID-19: роз’яснення Держпраці
Державна служба України з питань праці роз’яснила, які працівники, що захворіли на коронавірус у зв’язку з виконанням професійних обов’язків, отримають страхові виплати та в якому розмірі
9224
Сокращение медработников: процедура, оформление, права
При реорганизации учреждения в КНП некоторым руководителям приходится производить сокращение медработников. Это неприятное и хлопотное дело. Но если сокращения медработников в 2019 году не избежать, то нужно сделать это юридически правильно.
8131
Етичний кодекс медсестри
Світова громадськість в усі часи надавала морально-етичному аспекту в медицині великого значення. Видатні представники медичної професії завжди наголошували на гуманній сутності медицини, закликали до милосердя, чесного й самовідданого виконання медиками своїх професійних обов’язків за покликанням та по совісті. Тому "Етичний кодекс медсестри" – це перше, на чому варто будувати заняття з етики та деонтології медичного персоналу.
12801