Статті за темою Облік та інвентаризація

Інвентаризація ліків і медвиробів у КНП
З’ясуйте порядок проведення інвентаризації лікарських засобів і медичних виробів у КНП. Хто проводить? Що і як інвентаризувати? Як оформлювати результати інвентаризації медикаментів?
6140
Облік та списання бактерицидних ламп: документи й інструкція
Дізнайтеся, за якими формами обліковувати та списувати бактерицидні лампи, які дані обов’язково вказати в цих документах, як розрахувати показник загального утворення відходів та найвигідніше утилізувати відпрацьовані бактерицидні лампи
13890
Щоквартальна інвентаризація наркотичних засобів: правила проведення
Несвоєчасне проведення інвентаризації наркотичних засобів і прекурсорів — поширена помилка в обліку підконтрольних речовин. Щоб не накликати на себе проблем під час перевірок Держлікслужби, читайте правила проведення інвентаризації наркотичних лікарських засобів.
6090
Зберігання наркотичних лікарських засобів — нові вимоги МВС
Наприкінці березня 2018 законної сили набули оновлені Вимоги до об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів та зберігання вилучених з незаконного обігу таких засобів і речовин, які своїм наказом № 52 від 29.01.2018 затвердило МВС (далі — Наказ № 52). Разом з цим попередній наказ МВС, що регламентував зберігання наркотичних лікарських засобів, № 216 від 15.05.2009 втратив чинність.
11815
Списання ліків та медичних виробів: 34 відповіді на актуальні запитання
Методичні рекомендації не дають вичерпних відповідей на всі питання, які постають перед медичними працівниками під час списання ліків та медвиробів. Як списувати окремі групи лікарських засобів, що робити із залишками, як документувати залишки із відкритих флаконів? Дізнайтеся зі статті!
32466